Α Ν Α Κ ΟΙ Ν Ω Σ Η – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Π Ρ Ο Σ Τ Ο Υ Σ   Ο Λ Ο Υ Σ   Τ Ο Υ Σ   Α Ρ Μ Ο Δ Ι Ο Υ Σ   Φ Ο Ρ Ε Ι Σ

Το χειρότερο της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η Διοίκηση του Τηλεοπτικού Σταθμού Tv ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εφαρμόζοντας το προσφιλές γι αυτήν άθλημα, απολύωντας δηλαδή και πάλι τρείς αυτήν την φορά, συναδέλφους με χρόνια προσφορά στον εν λόγω Σταθμό, στέλνωντας τους και αυτούς στήν ανεργία.

Επειδή με αυτήν την ενέργεια η Διοίκηση του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, καταστρατηγεί κάθε νόμο με βάση τους οποίους λειτουργούν μέχρι σήμερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην χώρα μας, έχουμε να δηλώσουμε το εξής :

Μην ανεχόμενοι πια, τις αυθαίρετες ενέργειες του κάθε απίθανου εργοδότη, θα αγωνιστούμε για την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας και την εφαρμογή, επιτέλους των νόμων που διέπουν την εύρυθμη λειτουργία των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Απο εδώ και πέρα θα μας βρούν μπροστά τους και εναντιωμένους σε κάθε τους αυθαίρετη ενέργεια.

Γι αυτόν τον λόγο ξεκινάμε στάσεις εργασίας, αρχίζοντας απο σήμερα, 4/9/2015 και απο τις 17.00 έως τις 22.00 καθώς και αύριο απο τις 5/9/2015 απο τις 18.00 έως και τις 22.00.

Προειδοποιούμε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν. Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε τις κάθε λογής συνεργασίες για να καλυφθούν τα κενά που δημιουρργούνται απο την φανερή πιά έλλειψη προσωπικού.

Ζητάμε δε, απ όλους τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τις αυθαίρετες ενέργειες των εργοδοτών του χώρου μας.τττρρφρττπίθανου πια εδόττη,τθυττγια ττΣ ΤΕΤΑΗΣ 5/

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ