ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

 

Του συνδικαλιστικού σωματείου “Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος”, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 32 (Ε Κ Θ) και εκπροσωπείται νόμιμα

 

ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ΑΕ” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη 26ης Οκτωβρίου 90 Κτίριο Α Porto Center και εκπροσωπείται νόμιμα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Σε όλους τους τοπικούς υποψήφιους βουλευτές.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας», νόμιμα εξουσιοδοτημένο από τη Γενική του Συνέλευση, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 αποφάσισε την κήρυξη 10ώρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας όλων των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τις 12:00 έως τις 22:00 της 10ης Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων των τριών τεχνικών – μελών μας.

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.

Να σας υπενθυμήσουμε ότι την ίδια στιγμή που προβαίνετε σε απολύσεις, οδηγώντας στην ανεργία όλο και περισσότερα μέλη μας, παραβιάζετε τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 14 του ν.3592/2007, που ορίζει ως ελάχιστο αριθμό 200 εργαζόμενους ανά τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας.

 

Ως προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της απεργίας σας διαθέτουμε δύο τεχνικούς.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ