ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την οδό της αντιπαράθεσης επέλεξε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, απολύοντας ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση  τον συνάδελφο Παντελή Ταχτσή μετά από 20ετή συνεχή προσφορά  στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ παρίσταται ανακόλουθη  στις υποσχέσεις  της για διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και αποδεικνύει ότι δεν σέβεται την καλή πίστη και τις θυσίες των εργαζομένων, που αποδέχθηκαν πριν από λίγους μήνες  τις μειώσεις των μισθών  τους στηρίζοντας την βιωσιμότητα  του σταθμού. Με πλήρη δε αναλγησία προχωράει στην λήψη δυσβάσταχτων μέτρων  εις βάρος των εργαζομένων, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που αυτά επιφέρουν στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή τους.

Το ΔΣ της ΕΤΙΤΒΕ επισημαίνει ότι τέτοιου είδους απολύσεις χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς για την εξεύρεση ηπιότερης λύσης είναι απολύτως παράνομες και καταχρηστικές και δηλώνει ότι θα σταθεί με κάθε τρόπο αλληλέγγυα  στα μέλη της.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την κήρυξη μιας 4ωρης στάσης εργασίας από τις 14:30 έως τις 18:30 την Πέμπτη 01/08/2013 όλων των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» .

Προειδοποιεί δε ότι  σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα της επαναπρόσληψης του συναδέλφου θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις.

Θεσσαλονίκη, 1 Αυγούστου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ