Επειδή η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ επιδεικνύει πλήρως αδιάλλακτη στάση, αρνούμενη να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου για την εξεύρεση ηπιότερων λύσεων, προκειμένου να ανακληθεί η απόλυση του συναδέλφου Παντελή Ταχτσή, ο οποίος μετά από 20ετή προσφορά στον σταθμό αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας.

Υπενθυμίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ παρίσταται ανακόλουθη στις υποσχέσεις της για διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και αποδεικνύει ότι δεν σέβεται την καλή πίστη και τις θυσίες των εργαζομένων, που αποδέχθηκαν πριν από λίγους μήνες τις μειώσεις των μισθών τους στηρίζοντας την βιωσιμότητα του σταθμού. Με πλήρη δε αναλγησία προχωράει στην λήψη δυσβάσταχτων μέτρων εις βάρος των εργαζομένων, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που αυτά επιφέρουν στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή τους.

 

Για τους λόγους αυτούς το Δ.Σ της ΕΤΙΤΒΕ αποφάσισε την κήρυξη μιας νέας 4ωρης στάσης εργασίας από τις 14:30 έως τις 18:30 την Παρασκευή 02/08/2013 όλων των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» .

 

Προειδοποιεί δε ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα της επαναπρόσληψης του συναδέλφου θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις.

 

 

 

                

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ