ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/09/2016

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, όσο και να προσπαθεί η Κυβέρνηση να τις δημιουργήσει!!

 

Παρακολουθώντας την Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια σημεία, τα οποία μας αφορούν.

 

  1.   Εμείς οι Τεχνικοί της Ιδιωτικής Τηλεόρασης κ. Πρωθυπουργέ, δεν κλάψαμε για τους Συναδέλφους μας της Κρατικής Τηλεόρασης. Σταθήκαμε δίπλα τους , όπως άρμοζε, στους Συναδέλφους μας, τους Φίλους μας.  Μπορεί να μην ανεβήκαμε στα ..κάγκελα, για να το εξαργυρώσουμε αργότερα αλλά τους συμπαρασταθήκαμε ηθικά και υλικά και απ ότι φαίνεται σας κακοφαίνεται, το ίδιο εισπράττουμε και από αυτούς!
  2.   Δεν κλείνουν κ. Πρωθυπουργέ  2 κανάλια, κλείνουν 4 και  πετάγονται στον δρόμο περισσότεροι εργαζόμενοι απ ότι υπολογίζετε. Οι οποίοι απ ότι μαθαίνουμε θα επιδοτηθούν, συγνώμη όχι αυτοί αλλά οι νέοι καναλάρχες, με 350 ευρώ, για να διαλέξουν τους πιο φτηνούς και πιο υπάκουους, κατά την γνώμη τους, εργαζόμενους. Οι υπόλοιποι θα φτιάξουν …ιστιοσελίδες, με επιδότηση από Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση, το οποίο   …παρέχει στήριξη σε άτομα που χάνουν τη θέση εργασίας τους είτε εξαιτίας σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών στο παγκόσμιο εμπόριο λόγω παγκοσμιοποίησης!!!!

Ελκυστικό πραγματικά, αλλά επιτρέψτε μας να αναρωτηθούμε εάν μελέτησε κανείς τις προϋποθέσεις συμμετοχής!

 

Θα σας προτείναμε λοιπόν, να μην προσπαθείτε να βάζετε εργαζόμενους απέναντι σε εργαζόμενους από την μια και από την άλλη να ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά, με τα προβλήματα των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα και των ανέργων που σε λίγο καιρό θα δημιουργήσετε.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ