Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συμμετεχουμε στο πλευρό της Ομοσπονδίας μας, στην 24ωρη πανελλαδική – πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση από τις 06.00π.μ της Τετάρτης 30/5/2018 έως τις 06.00π.μ της Πέμπτης 31/5/2018 που κύρηξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την υπογραφή και την προστασία μέσα από τη διασφάλιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και επαναφορά του Ν.1876/90 για ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, κοινωνική ασφάλιση και πρόνοια.

Να εφαρμοστούν και στα ιδιωτικά ΜΜΕ οι νόμοι και το Σύνταγμα, ώστε να δοθεί επιτέλους τέλος στην ανομία και στην αυθαιρεσία των καναλαρχών. Αυτών δηλαδή των «βαρώνων» της μιντιοκρατίας, που μη έχοντας πλέον τις «εύνοιες» του παρελθόντος, κάνουν «οικονομίες κλίμακας» στις πλάτες των εργαζόμενων, στέλνοντας άλλους στον «Καιάδα» της ανεργίας, άλλους στην ομηρία της απλήρωτης εργασίας και άλλους στην «εξορία» του εργασιακού μεσαίωνα όπου κυριαρχεί η απόλυτη απουσία εργασιακών δικαιωμάτων, η εκμετάλλευση, η απαξίωση της επαγγελματικής επάρκειας – αξιοπρέπειας, και η εργοδοτική τυραννία.

Την Τετάρτη 30/05/2018, θα ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές και των άλλων απεργών σε όλη την Ελλάδα για να βροντοφωνάξουμε και πάλι, πως ο εργαζόμενος στα ΜΜΕ δεν είναι ένα φτωχό και εξαθλιωμένο χωρίς δικαιώματα «κορόιδο», αλλά ένας αγωνιστής που ξέρει να παλεύει για το δίκιο του μαζικά και να κερδίζει.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ