Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ΕΚΘ.            

                                                                                       Θεσσαλονίκη, 4 Οκτωβρίου 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνεχίζει την τακτική της αντιπαράθεσης που επέλεξε εδώ και καιρό η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, απολύοντας και πάλι δύο αυτήν την φορά συναδέλφους, τον Δημήτρη Κρουστάλλη και τον Γιώργο Φελλά μετά από πολλά χρόνια συνεχούς προσφοράς στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αποδεικνύει ότι δεν σέβεται την καλή πίστη και τις θυσίες των εργαζομένων, που αποδέχθηκαν πριν από λίγους μήνες τις μειώσεις των μισθών τους στηρίζοντας την βιωσιμότητα του σταθμού. Με πλήρη δε αναλγησία συνεχίζει τις απολύσεις των συναδέλφων μας αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που αυτές επιφέρουν στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή τους.

Το ΔΣ της ΕΤΙΤΒΕ επισημαίνει ότι τέτοιου είδους απολύσεις χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς για την εξεύρεση ηπιότερης λύσης είναι απολύτως παράνομες και καταχρηστικές και δηλώνει ότι θα σταθεί με κάθε τρόπο αλληλέγγυα στα μέλη της.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την κήρυξη μιας 4ωρης στάσης εργασίας από τις 16.00 έως τις 20.00 την Παρασκευή 04.10.2013 όλων των τεχνικών που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» .

Προειδοποιεί δε, ότι θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις.

 

                            

 

     ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ